Despre cărți nymphette_dark99 Recenzii nymphette_dark99

„Nymphette președinte” (recenzie-interviu nymphette_dark99)

” Ramona: Pentru cã e scrisã de Cristina Nemerovschi. Punct. J)
Miku: Uneori dezvolt obsesii pentru anumite cărți. Pentru că la început mi-a plăcut coperta, pentru că am citit fragmente care mi-au plăcut, pentru că citind cărțile Cristinei N. e ca și cum ai închide ochii și te-ai teleporta într-un serial mișto.

Ramona: O carte ceva mai accesibilã decât Sânge satanic sau Pervertirea (mai ales Pervertirea), pentru cã are mai multã acţiune şi mai puţine reflectãri filosofice. Parcã te ţine mai mult în alertã, e savuroasã, dar nu mai puţin intrigantã. Dacã ar fi sã recomand cuiva cãrţile Cristinei, (şi o fac, destul de des) i-aş sugera sã înceapã cu nymphette_dark99.
Miku: Nu știu cum se face că mi-a plăcut cartea încă de dinainte de a citi ceva, orice, despre ea. E cu adevărat acel gen de roman care nu te lasă să te ridici de unde te-ai așezat până nu o termini. În plus, mie îmi plac acele cărți care se bazează pe acțiune. Ce mai, momentan, pentru că stau cu ai mei, niște minți închise (în direcția asta și multe altele) ermetic, tre’ s-o pun pe undeva prin spatele celorlalte cărți, dar când mă mut în București cumpăr toate cărțile Cristinei Nemerovschi și fac raft special. J)

Ramona: Vicky. Cred cã este singurul personaj de care m-am ataşat. Restul sunt fie incredibil de proşti(şoferii care apar de-a lungul romanului), fie incredibil de dubioşi(Tedy, Dev, chiar şi actriţa undercover, pe care nu ştim cum o cheamã. Cred cã dacã ar fi fost în prim-plan, ca Vicky, mi-ar fi plãcut şi de ei, dar fiind personaje secundare, le-am vãzut doar partea dark, nu şi motivele din spatele ei.)
Miku: Dev. Îmi place de Dev. Uite-așa.”

Continuarea recenziei interviu poate fi citită aici: http://altfel-de-carti.blogspot.ro/2013/07/recenzie-interviu-nymphettedark99.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *