Despre cărți Vicky, nu Victoria

„Vicky e un mare FUCK YOU la adresa societății și a principiilor de mult demodate”

„Am citit cartea aceasta în câteva zile. Mi-a plăcut mult, cu greu  o lăsam din mână ca să fac altceva.  Vicky e deosebită, te face să o adori din prima. Totuși, cartea nu este pentru oricine. Dacă o subestimezi pe Vicky pentru că are 13 ani, sau dacă încă nu ești pregătit pentru chestii mai wild, atunci clar cartea nu e pentru tine. Vicky e mult mai matură și inteligentă decât mulți oameni ,,mari”.

Vicky, nu Victoria e diferită față de prima carte, nymphette_dark 99. În acest volum, aflăm că Vicky are sentimente, aflăm că ea face ce simte, în prima carte dădea impresia că făcea totul pentru distracție, dar n-a fost așa.
Vicky îmi e ca o veche prietenă pe care în sfârșit am regăsit-o. Nu credeam că mă voi atașa vreodată așa mult de un personaj.
Cartea asta cred că a fost menită să  distrugă bula de confort și liniște în care ne aflăm. Vicky ne învață despre oameni și despre obiceiurile și frustrările lor inutile. Oamenii parcă nu mai sunt oameni, sunt roboței meniți să facă mecanic aceleași lucruri dictate de societate. Omul uită să simtă, să trăiască. să facă lucruri importante pentru el. Să arunci cu prejudecă în stânga și în dreapta nu e un lucru bun, nu te face cu nimic mai special.
Vicky nu te învață să te droghezi, sau să nu mai asculți de părinți sau să faci sex.  Îmi pare rău pentru oamenii care cred asta.  Eu chiar aș vrea să existe fata asta și să am ocazia să o întâlnesc.
Spre final, vreau să spun că această carte chiar merită. Sunt fragmente care te vor face să râzi până leșini, sau care te vor pune serios ….” Continuarea: http://catrinaionescu.blogspot.ro/2015/11/vicky-nu-victoria-recenzie.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *