Evenimente

Test – Ce personaj din Sânge satanic ești?

Ai citit Sânge satanic, Ani cu alcool și sex, Rezervația unicornilor și mai mult ca sigur te-ai îndrăgostit de unul din personaje. Este foarte posibil să te fi întrebat și cine ai fi TU, în cazul în care ai ateriza în una din aceste cărți… Mai jos ai răspunsul!

[box_dark]

  1. Mama ta intră în cameră și te surprinde uitându-te la un film porno. Ce faci?

  2. Ai ajuns la un chef de hipsteri, unde constanți că nu cunoști pe nimeni. Care e următorul lucru pe care-l faci?

  3. Îți surprinzi unul din părinți făcând sex cu un necunoscut/o necunoscută. Cum reacționezi?

  4. Vizitezi fosta ta școală generală. Care sunt primele amintiri care-ți vin în minte?

  5. Ce preferi să bei?

  6. Un pensionar te îmbrâncește, în timp ce aleargă disperat după autobuz. Spargi sticlele de vin pe care le luaseși pentru o petrecere. Ce faci?

  7. Ai cunoscut o tipă. La ce te uiți prima dată?

  8. Vezi un tip interesant într-un bar. Ce te atrage la el?

  9. O întâmplare sau o activitate care te definește.

  10. Dacă ai putea să schimbi lumea, ce ai scoate din asta care există deja?

[/box_dark]

[divider]

[toggle_box title=”Prea curios? Vezi toate posibilele rezultate:” width=”300px”]

Dacă ești M.!

Poate că nu ești mizantrop declarat, misogin, narcisist și ateu, poate nu asculți black metal, nu bei în fiecare zi și nu te droghezi în fiecare săptămână, dar cu siguranță ai ceva din spiritul rebel al lui M. Îți place să-ți construiești o lume după propriile reguli și, cel mai important, ai forța și carisma de a impune aceste reguli și celor apropiați ție. De cele mai multe ori ești irezistibil și stârnești pasiuni puternice, de la seducție până la invidie. Cei din jur văd în tine un model. Ești o sursă infinită de inspirație, iar cei care te admiră și te urmează se simt motivați să-și descopere propria lor personalitate și să-și construiască un drum propriu.

Mediocritatea celor din jur te revoltă și te scârbește. Ți-ai dori ca oamenii să nu mai fie marionete sau decor, dar nu crezi că ai suficiente motive pentru a schimba lumea pe cont propriu. Cinismul tău are nevoie și de imperfecțiune, pe care o exploatezi pentru a-ți defini clar ceea ce îți place. Te simți atras doar de oamenii inteligenți și interesanți, iar sexul lor contează mai puțin – te poți îndrăgosti atât de femei, cât și de bărbați. Iubirea este destul de importantă pentru tine, chiar dacă n-o arăți întotdeauna. Iubirea, ca și drogurile, îți schițează un univers paralel, pe care-l poți modela mai ușor decât pe cel deja stabilit și populat de alții.

Ești puternic atras de artă și mai mult ca sigur îți manifești creativitatea în direcții precum scrisul, muzica, pictura, actoria și altele.

Devii violent și sarcastic în momentul în care cei din jur încearcă să-ți impună ce să faci și cum să gândești. Urăști să te conformezi și n-o faci aproape niciodată.

Consideri că gesturile extreme, chiar și crima, pot avea motivații psihologice puternice și nu te grăbești niciodată să le blamezi, ba chiar dimpotrivă.

Prietenii te iubesc pentru că le oferi o direcție clară de urmat și pentru că îi faci să își pună întrebări despre lucrurile care contează.

 

Dacă ești R.!

Personalitatea ta este plină de contradicții, ești sofisticat(ă) și complicat(ă), iar asta te face greu de uitat de cei cu care te întâlnești, chiar și pentru foarte puțin timp. La prima vedere, ești mai agresiv(ă) chiar și decât M., având opinii foarte tranșante despre oameni și lucrurile din jur. Crezi că multe dintre defectele lumii de astăzi pot fi corectate prin violență, și ai argumente solide și imbatabile prin care să-ți susții această poziție.

Ești sociabil(ă) și îți este ușor să îți faci prieteni, dar te dezgustă superficialitatea și ipocrizia, astfel încât nu îți dorești prea multe persoane în jur, sau, oricum, nu pentru foarte mult timp. Te plictisești repede și ai tendința să tratezi oamenii ca pe obiecte, atâta timp cât nu sunt cu adevărat remarcabili. Te îndrăgostești greu, dar, odată ce se întâmplă lucrul ăsta, te implici total și trăiești pentru și prin persoana care te-a făcut să te atașezi, punând-o de multe ori mai presus de propriile tale dorințe.

Distracția și trăitul la limită reprezintă o parte importantă a personalității tale. Îți place să accepți orice provocare. Te sperie mediocritatea și confortul.

Ești una dintre cele mai narcisiste ființe din lume și te mândrești cu asta.

Ca și M., îți dorești să modelezi o lume după propriile tale tipare, și ai și resursele necesare pentru a o face.

Ai tendința de a-ți ascunde sentimentele care crezi că te-ar putea face vulnerabil(ă). Nu în ultimul rând, ești foarte conștient(ă) de carisma ta și îți place să te joci seducându-i pe toți cei din jur.

Prietenii te iubesc pentru că alături de tine nu s-ar putea plictisi niciodată.

 

Dacă ești B.!

La prima vedere, cineva cu un simț al observației nu tocmai dezvoltat ar putea spune că ești doar un adolescent teribilist, a cărui viață se rezumă la expediții prin baruri și cluburi în fiecare noapte, beții monstruoase și sex pe apucate. Da, faci și chestiile astea, dar abia dincolo de ele începe adevărata ta viață. Ești sensibil, inteligent, și ai nevoie de un model care să te ghideze și să te inspire.

Te îndrăgostești de oameni care par să fie versiunea ta mai bună sau, cel puțin, ceea ce ți-ai dori tu să fii. Ești posesiv, romantic și inventiv. Ai nevoie să te simți aprobat, dar nu de societatea în ansamblul ei, pe care o disprețuiești, ci de cei asemeni ție. Pentru tine, este important să aparții unui grup format din oameni pe care-i admiri.

Ai un puternic și original simț al umorului, pe care ți-l manifești în cele mai inedite situații. Ești irezistibil pentru reprezentanții ambelor sexe și nu te dai în lături de la scurte aventuri, fără ca acest lucru să-ți afecteze fidelitatea față de persoana pe care o iubești. Iubirea este pentru tine mai mult decât o simplă îndrăgostire – preiei stilul de viață și atitudinea persoanei iubite și pretinzi ca și ea să facă același lucru.

Crezi foarte mult în experiența de viață – ceea ce trăiești te construiește ca ființă umană, nu ceea ce te învață la școală. Nu crezi în sistem, în convenții și simți nevoia de-a te revolta împotriva manipulării pe care o exercită ele.

Prietenii te iubesc pentru că ești cool, sexy, amuzant și pentru că de la tine află de cele mai mișto trupe rock ever.

 

Dacă ești D.!

La fel ca R., ești o persoană plină de contradicții. În timp ce R. însă preferă să împace aceste contradicții din mers, aruncându-se în mijlocul celor mai trăznite întâmplări, tu preferi să-ți iei un timp departe de agitație și să te gândești la viitorul tău. Ești inteligent(ă), sofisticat(ă), acorzi importanță introspecției. Îți place să te lași sedus(ă) și visezi la o iubire ca-n filmele mișto.

Familia este importantă pentru tine. Îți dorești să ai o relație mai strânsă cu părinții și mai ales vrei să fii iubit(ă) pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce-și imginează ceilalți că ai fi.

Ai o parte ușor timidă, pe care încerci s-o corectezi prin teribilism și nonșalanță, iar rezultatul este un sex appeal care îi înnebunește pe cei din jurul tău. Pentru tine, prima iubire va fi întotdeauna perfectă și greu de uitat și încerci să o regăsești în toate poveștile de dragoste care îi urmează.

Sensibil(ă) și atractiv(ă), îți faci ușor prieteni. Ești inventiv(ă) și empatic(ă), iar în jurul tău pendulează atât oameni care îți seamănă, cât și oameni cu totul diferiți de tine. Îți place să-i asculți pe ceilalți și să încerci să-i înțelegi, punându-te în locul lor.

Prietenii te iubesc pentru că le stârnești spiritul competitiv și pentru că oricare din ei visează în secret să te cucerească.

 

Dacă ești A.!

Dacă te-ai îmbolnăvi și ar trebui să stai în casă trei zile, s-ar amâna balul bobocilor pentru tine. Dacă ți-ai scrânti glezna, s-ar amâna fest-urile rock. Dacă ai avea probleme cu stomacul și n-ai mai putea pleca la mare, nașii din Săgeată albastră s-ar îmbăta de tristețe pentru că tu nu ești acolo. Cam așa poți fi tu definit: acea persoană fără de care distracția nici nu poate fi imaginată.

Inteligent, amuzant chiar și în somn, mereu fresh, plin de idei și provocări, poți trezi din letargie chiar și cea mai apatică ființă. Îți place să-i vezi pe cei din jurul tău vii, în priză; nu-i lași nici un moment să cadă pradă indiferenței sau blazării. Pentru tine, prietenia contează enorm – este mult mai importantă decât iubirea, în care nu prea crezi.

Cinic, dar sensibil, misogin, dar uneori respectuos cu sexul opus, ești genul de persoană căreia nu i se poate refuza nimic. Nu îți obții lucrurile dorite prin agresivitate, ci printr-o sinceritate care dezarmează pe oricine. La prima vedere ușor superficial și pus exclusiv pe șotii, ești în realitate un prieten ideal, pe care cei apropiați se pot baza indiferent de circumstanțe.

Înțelegi profund tot ceea ce trăiești, dar crezi că situațiile neplăcute pot fi depășite într-un singur fel: făcând mișto de ele.

Prietenii te iubesc pentru că, fără tine, viața s-ar proiecta pe ecranul lor doar în alb și negru.

[/toggle_box]

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *