Despre cărți Recenzii Rezervaţia unicornilor

„Sunt tristă. Tristă pentru că s-a terminat”

„Am ajuns și la volumul final al trilogiei ”Sânge satanic” a Cristinei Nemerovschi. Și-mi pare rău! Rău de tot, că trebuie să mă despart de M., de B., de A., poate chiar și de R., deși nu îmi prea place de ea… Îmi pare rău că termin o serie de care am fost fascinată și pe care am citit-o în no time. Pur și simplu luam cartea și nu-i mai dădeam drumul. Am și adormit cu ea în mână de obosită de eram, dar tot nu voiam s-o las.

În ”Rezervația unicornilor”, M. se cuplează cu E., o tipă mai în vârstă, care stă mai mult plecată, dar câștigă foarte bine. Duce aceeași viață, plină de bere și droguri, cu aceeași iubire obsesivă pentru R., deși ea își descoperă pornirile bisexuale și stă cu o tipă.
M/ hotărăște să petreacă Crăciunul singur, și se trezește înconjurat de oameni necunoscuți, dar găsește băutură, așa că se complace în situația creată. El are o relație și cu B., dar totul se spulberă când își propune să plece în Finlanda, după un schimb de mail-uri cu un tip de acolo, care îi propune The Fuckin’ Deal, adică o afacere cu droguri.”

CONTINUAREA AICI: http://paginidezisinoapte.blogspot.ro/2014/11/cartea-saptamanii-rezervatia.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *