Despre cărți Recenzii nymphette_dark99

„Să scrii ce vrei, să iubești fără limite și să trăiești fiecare clipă”

Încep această recenzie prin a-i mulțumi Cristinei pentru această carte extraordinară, pe care o voi dărui la rândul meu în curând unui cititor la fel de pasionat ca mine. Stați cu ochii pe blog și pe pagina de Facebook, căci mai am multe surprize pentru voi!

„…toate azi-urile, dacă știi să ți le trăiești, ar trebui să se repete la nesfârșit. Până la urmă, asta e tot, să știi să profiți de momentul de acum; dacă îl ai pe el, nu-ți mai trebuie să-ți imaginezi viitorul, pentru că atunci când va veni vei avea grijă să-l trăiești și pe el. „

Vicky e o adolescentă rebelă, inteligentă, ironică până în măduva oaselor. O să vă cucerească imediat. Rămânând singură în Brașov și având la dispoziție doar o zi pentru a ajunge la ziua iubitului ei, Dev, în București, trece prin tot felul de peripeții și întâmplări comice. Comice pentru noi, cititorii, în niciun caz pentru șoferii care o transportă până la destinație. Sub învelișul acesta „hands in the air, I don’t care” , Vicky este măcinată de Întâmplare, care s-a petrecut de ceva timp și care i-a lăsat urme adânci. Pe la finalul cărții, ea va afla adevărul despre Întâmplare, reușind cumva să meargă mai departe și să spere la un mâine. Mâine… Ce ciudat sună, așa-i? Pentru un om care nu reușește să-și vadă viitorul…

Picture

Având o relație defectuoasă cu părinții, Tedy, fratele ei, e singurul sprijin din preajma ei. Singura persoană la care poate apela oricând, care e acolo de fiecare dată. Ea nu-și poate imagina viața fără Tedy, fără năzbâtiile și glumele lui. Relația lor bine sudată mi-a amintit de relația la fel puternică dintre personajele romanului Când Dumnezeu era iepure. Chiar dacă adolescența lor e una plină de încercări și mai puține reușite, Tedy și Vicky sunt doi luptători, care vor deveni două persoane cu capul pe umeri, știu asta.

Sub masca pe care fiecare dintre noi o purtăm, se ascunde adevăratul nucleu al ființei noastre. Și cred că NICIODATĂ, dar NICIODATĂ, nu e bine să judecăm oamenii după aparențe.”

CONTINUAREA AICI: http://cititoriferoce.weebly.com/blog/maine-cristina-nemerovschi-nymphette_dark99

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *