Carti Despre cărți Recenzii Sange satanic Sange satanic

„Raw, dark, twisted & fucked up”

„Am un singur regret. Ca nu am citit pana acum aceasta carte.

Contrar a ceea ce spun unii – chiar iti trebuie o doza de maturitate, o doza de empatie, ca sa poti sa vezi dincolo de “perdeaua teribilismul”. Lucrurile si situatiile nu sunt niciodata asa cum par la prima vedere. Trebuie aprofundate pentru a intelege esenta. Nu e o carte usor de digerat si e normal sa nu fie pe placul tuturor (cum nici black metal-ul nu e inteles de toti metalistii) . Tocmai fazele socante si de neconceput (unii il numesc “teribilism”, “anormal”) impiedica mintea omului de a vedea si analiza situatia si din alte perspective, nu doar subiectiv , prin prisma propriilor principii si dogme ; unele formate, altele impuse de catre societate si preluate inconstient.

Iti trebuie o doza de curaj si sinceritate fata de tine insuti ca sa recunosti ca in tine (si in fiecare dintre noi- fara exceptii) exista un pic de M., un pic de D, un pic de R, un pic de B, un pic de A. , un pic de milf. Chiar si baba din tren, mosul din cimitir si manelistul de pe peron isi gasesc locul in noi.
Iti trebuie o doza de nebunie sa indraznesti sa vezi viata “altfel” si sa te pui in pielea acelor personaje.

Pe mine m-a nimerit la fix cartea. Prefer cartile mai raw, dark, twisted & fucked up. Prefer cartile care descriu viata cat de real posibil, fara cosmetizare, fara sa incerce sa ma transpuna intr-o viata ideala. Prefer personaje reale si actiune “palpabila” , credibila. ”

 

https://www.goodreads.com/review/show/2032692017?book_show_action=true&from_review_page=1

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *