Despre cărți Recenzii nymphette_dark99

„Personalitatea ei și misterul nu m-au lăsat să pun cartea jos”

„“Am 13 ani şi 4 luni. În ghiozdanul meu nu găseşti bomboane pe băţ, nu îmi prind părul cu bentiţă, nu port pantofi cu baretă şi nici rochiţe albe. Fac sex pentru că e fun. Îmi testez limitele şi nimic din ceea ce ai putea bănui despre mine nu este adevărat. Mă cheamă Vicky. Ai grijă să nu îmi spui Victoria, port un cutter cu mine tot timpul.”
***
Rămasă singură în mijlocul Braşovului, fără bani şi fără baterie la mobil, Vicky, o adolescentă de 13 ani, are o noapte la dispoziţie pentru a ajunge în Bucureşti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care în niciun caz nu vrea să o rateze. Un TIR opreşte, iar bărbatul pare fascinat de nurii tinerei Lolite, propunându-i o partidă de sex în pădurea de la marginea drumului. Ea acceptă imediat, însă şoferul nu ştie că a făcut o greşeală care îl va costa poate chiar viaţa.
Situaţiile neprevăzute şi personajele întâlnite pe parcursul a doar câteva ore gravitează în jurul atracţiei sexuale şi al aventurilor extreme, al rememorării unor evenimente decisive din trecut şi reflecţii despre persoanele importante care au marcat-o. Fata ascunde totuşi un secret – Întâmplarea.
Live fast, die young, bad girls do it well.

Vicky (în niciun caz Victoria) are 13 ani și își dorește foarte mult să ajungă la majoratul iubitului ei în București, însă nu e prea ușor având în vedere că a rămas singură în mijlocul Brașovului, fără nimic.
Are o noapte la dispoziție să ajungă în București. Ei, pentru oricare altă persoană ar fi fost probabil mai greu, însă Vicky e descurcăreață, dacă vrei să o numești și așa; cea ce îți dai seama de la prima pagină, ea nu e adolescenta de 13 pe care și-o dorește orice părinte. Prima dată e cocalarul din TIR care are parte și de niște surprize ”plăcute”, nu că ar fi ultimul, Vicky e foarte generoasă când vine vorba de surprize… Iar călătoriei abia a început…”

RECENZIA INTEGRALA AICI: http://in-love-with-books002.blogspot.ro/2014/10/pufocenzie9-recenzie-nymphettedark99.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *