Ani cu alcool și sex Despre cărți Recenzii Ani cu alcool și sex

„Opera aparține unui gen literar nou, romanul scris fără inhibiții”

„Cartea vine ca o continuare a romanului Sânge satanic, avându-l în prim-plan pe aceelași M., o persoană nonconformistă care își trăiește tinerețea la maximum, urând persoanele care nu i se aseamănă. Opera aparține unui gen literar nou, cum îmi place mie să îl numesc, romanul adolescent, scris fără inhibiții, care prezintă lumea fără ocolișuri, de multe ori din perspectiva unei persoane puțin diferite, care se diferențiază de marea masă comună.

Povestea începe prin anul 2002, când M. mai are două zile până la majorat. Ne povestește o prima experiență sexuală, una aleatorie.

După aceasta, autoarea pune în lumină o lungă serie de peripeții sexuale înecate în alcool, care au rolul de a-i contura personajului imaginea de bisexual, unul asentimental. M. își sponsorizează viața de zi cu zi cu ajutorul Elenei, poreclită în derâdere Elavaca.

Cercul său de prieteni se mărește încetul cu încetul, apărând în scenă: A., Machi, Cofrag și mulți alții. Astfel el trăiește fără scrupule, sărind din așternut în așternut fără a pune pic de sentiment în aceste relații efemere.”

Continuarea AICI: http://www.revistadepovestiri.ro/maraton/recenzie/recenzie-1-ani-cu-alcool-si-sex/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *