Despre cărți Păpuşile

„O carte pentru cei care înțeleg dincolo de cuvinte”

„Păpușile” de Cristina Nemerovschi atinge un subiect dureros și inevitabil – pierderea definitivă a persoanelor dragi din viața noastră. Este un roman despre viață și moarte, despre dragoste și supraviețuire, deloc ușor de parcurs, care îți poate lasa răni adânci în suflet, dar în același timp te poate și ajuta să ți le închizi pe cele existente. Un roman frumos, despre o frumoasă poveste de dragoste dintre două fete, o carte pentru cei care înțeleg dincolo de cuvinte.

Descriere: La început n-au fost cerul și pământul. La început au fost Dora și Luna.
Aprilie, 2011: Dora – care are 18 ani, cântă într-o trupă rock și se pregătește de bac –o întâlnește într-o noapte pe carismatica și misterioasa Luna. Alter ego, iubită, idol, sau toate la un loc? Povestea lor de dragoste se împarte între aventuri extreme și dorința de a-i face pe cei din jur să le accepte relația, totul sub amenințarea unei profeții vechi de peste zece ani, care s-ar putea adeveri sau nu. O familie cu multe secrete, toate întunecate, și o provocare: Dora va trebui să o iubească pe Luna împotriva tuturor.
August, 2014: O surpriză romantică pentru Luna ia o întorsătură neașteptată și Dora va observa cum lumea pe care o știe, în mijlocul căreia se află iubirea ei, se surpă definitiv.

La început n-au fost cuvântul, Dumnezeu sau întinderea nesfârșită de ape. La început au fost Dora și Luna. Și totul a pornit de acolo.”

 

Articolul integral aici: http://twistinmysobriety-alexa.blogspot.ro/2015/07/13-carti-scrise-de-autori-romani-pe.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *