Despre cărți nymphette_dark99

„Cristina șochează”

„O sa incep direct : cartea asta e foarte buna. Pe bune! Cristina a scris despre o Lolita pe care personal o vad mai interesanta decat Lolita „originala” 😀

Vicky (nu prea imi permit sa ii spun Victoria) este un personaj foarte complex si cu siguranta nu iti ajung cele 344 de pagini sa o intelegi. Din fericire s-a scris si o continuare pe care inca nu am pus mana dar urmeaza.
Vicky socheaza…sau mai bine zis Cristina socheaza, lucru care a adus numeroase critici acestui roman, si nu numai. Mi se pare o aberatie sa critici un roman , un autor doar pentru ca te socheaza personajul principal, doar pentru ca „vai cum sa faca asa ceva” :)) Eu cred ca e mult mai greu sa scrii despre asa ceva, sa scrii despre lucruri pe care unii nu au curajul sa le spuna si nu au nici imaginatia necesara sa le transpuna intr-o poveste. De aici cred ca se poate observa talentul Cristinei dar nu scrie aceleasi povesti de dragoste, young-adult novels, romane ce se petrec intr-o lume distopica sau alte genuri ce ies pe banda rulanta peste tot mai nou.
Cu siguranta nici eu nu sunt de acord cu alegerile protagonistei…pana si gandurile ei uneori ma fac sa gandesc „vaiii, asta chiar e bolnava mintal” :)) , daaaaarrrr, de ce sa citim doar despre lucruri cu care suntem de acord, despre lucruri in care ne regasim ? Pentru mine cartea asta a fost un refresh si nu am putut sa o las din mana. Inlantuirea evenimentelor e foarte catchy, vrei neaparat sa vezi ce se mai intampla.
Cartea se citeste foarte usor, am citit-o in doua zile. Mi-a placut tare mult ca pe parcursul actiunii apar acele momente in care Vicky relateaza… CONTINUAREA AICI: http://timpdecitit.blogspot.ro/2016/06/recenzie-nymphettedark99-de-cristina.html
Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *