Carti Despre cărți Ultima vrăjitoare din Transilvania

„Cristina reuşeşte să mă surprindă cu fiecare carte”

„Călătoria pe plaiul mioritic are şi momentele ei amuzante, bătrâneii la care se “cazează” nu ştiu ce-i aia tehnologie, familia ciudăţică de care Alexandra se simte mereu atrasă pare trasă dintr-un film vechi alb negru, poate să iasă pe balcon doar cu un singur picior odată şi nu are semnal la telefon. Ea nu poate trăi fără telefon.

Castelul Anekei este scos ca dintr-un basm. Vechi, ponosit, scări care scârţâie, podele de lemn, umbre înfiorătoare şi un jurnal ascuns chiar la vedere. Lorena îi povesteşte fetei despre “sora” ei de mult stinsă. Arderi ale pădurilor, morţi ale animalelor, o iubire interzisă şi o adolescantă devenită contesă. Haine vintage, secrete, mistere şi fiori pe spate.

Oare am ajuns în altă epocă? Nu, suntem tot aici, în anul nostru, dar unicitatea satului ne transportă cu mai mult de 200 de ani în urmă. Legături de sânge rupte ies la iveală, moarte, moarte, moarte. Şi toutuşi, care e scopul?

Scopul e scoaterea misterului la iveală.Şi doar o singură fată poate face asta.

Cristina este o maestră a cuvintelor, reuşeşte să mă surprindă cu fiecare carte nouă pe care o publică.”

ARTICOLUL aici: https://booknation.ro/recenzie-ultima-vrajitoare-din-transilvania-vol-1-contesa-aneke-de-cristina-nemerovschi/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *