Despre cărți nymphette_dark99 Recenzii nymphette_dark99

„Citiți cartea asta!”

„Fara cuvinte. Pur si simplu.

Toate lucrurile care mi-au scapat in videoclip o sa apara aici (ca de, emotia scenei).
In primul rand, exceptand-o pe Vicky, personajul meu preferat a fost de departe Tedy, fratele lui Vicky, un baiat independent si nebun. Personalitatea lui Tedy ne este prezentata prin intermediul gandurilor lui Vicky, care ni-l descrie ca ruda lui preferata, ca idolul ei. Desi, din cauza fratelui ei, Vicky a fost nevoita sa se mute din multe scoli, aceasta nu i-a purtat niciodata pica, pentru ca mereu si-a dorit sa fie ca el. M-a facut sa realizez cat de mult il admir si eu pe fratele meu. Ei bine, nu chiar in felul ala, dar mi-as dori sa fiu ca el.

In al doilea rand, mi-a placut foarte mult faptul ca actiunea s-a petrecut in Romania. Aceasta tara, desi nu direct, a fost caracterizata prin persoanele care locuiesc in ea; manelistii, cersetorii, adolescentii, care la 13 ani fumeaza, se drogheaza si beau si multe alte ‘specii’ de romani. Cum am mai spus, nymphette este ca o gura de aer proaspat si o simfonie de concepte (scuze, Vicky!).

Felul in care am ajuns sa o cunoastem, putin cate putin, pe Vicky, mi-a placut foarte mult. In timp ce luam parte la actiunea efectiva, aveam acces la gandurile ei. Si felul in care sirul gandurilor lui Vicky era intrerupt m-a facut sa stau ca pe ghimpi, de vreme ce voiam sa aflu cat mai multe lucruri despre Tedy, despre mama ei, sau despre Intamplare. Si modul in care gandea Vicky, parca a facut toata cartea.

Si iata cum stau si bolborosesc despre idei, conccepte si realizarile mele. Of, pentru numele lui Dumnezeu, cititi cartea asta!”

Sabrina

Recenzia poate fi citită integral aici: http://justfantasybooksadis.blogspot.ro/2013/07/recenzie-si-vlog-nymphettedark99-de.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *