Carti Despre cărți Vicky, nu Victoria

„Cel mai complex roman pe care l-am citit”

„Ori îți place scriitura Cristinei Nemerovschi și te regăsești în frazele sale profunde, presărate cu aromă de scorțișoară și cafea, ori nu. E imposibil să afirmi că îți place „așa și-așa”, deoarece Cristina reușește să creioneze cu o finețe ieșită din comun, aproape amețitoare, extremele societății, le descrie în cel mai complex mod și nu îi e frică să se lupte cu poporul.

Vicky, nu Victoria este continuarea romanului nymphette_dark99. Personal, mi-a plăcut mai mult a doua carte, pentru că mi-a dat ocazia să cunosc o Vicky mai ambițioasă, mai curajoasă, mai îndrăzneață. Pentru că mi-a dat ocazia să o cunosc pe cea mai bună versiune a lui Vicky.

Acțiunea nu este extrem de dinamică, întrucât cea de-a doua carte se desfășoară într-o perioadă foarte scurtă de timp, dar Cristina Nemerovschi a reușit să îmi captiveze atenția prin fiecare frază. Cred că Vicky, nu Victoria este cel mai complex roman pe care l-am citit. Are de toate, dar în primul rând, are pasiune. Este cert că autoarea și-a lăsat cuvintele să îi inunde venele și sentimentele să îi iasă prin încheieturi.” CONTINUAREA aici: http://goodread.ro/recenzie-vicky-nu-victoria-de-cristina-nemerovschi/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *