Despre cărți Recenzii Ce facem cu România

„Cartea ar putea fi considerată ca o mică auto-biografie”

„Am citit această carte în două reprize și asta fiindcă obosisem după primele 150 de pagini și nu voiam să pierd ceva din vedere dacă aș fi continuat să citesc mai departe. Cartea ar putea fi considerată ca o mică auto-biografie. Are 15 capitole, majoritatea bazate pe structura întrebare-răspuns, în diferite domenii. Voi spune de acum că mi-a plăcut foarte mult această călătorie în mintea autoarei și m-am bucurat să văd că imaginea pe care mi-o creasem dinainte despre Cristina Nemerovschi, bazată pe cărțile citite, se potrivește cu realitatea.

Ideile, întrebările și unele răspunsuri se repetă, dar acesta nu este deloc un lucru negativ, ci subliniază importanța și scopul principal al acestei cărți. Este un semnal de alarmă cât și un ajutor pentru noi, tinerii României, pentru a ne ajuta țara. Ideea principală este că schimbarea pornește de la fiecare dintre noi, individual. Că pentru a reuși să schimbăm ceva, trebuie să evoluăm spiritual, să revenim mereu la introspecție și să nu ne mai raportăm la ceilalți.”

RECEZIA COMPLETA AICI: http://ourbookpalace.wordpress.com/2014/10/26/ce-facem-cu-romania-cititorii-in-dialog-cu-cristina-nemerovschi-recenzie/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *