Despre cărți Rockstar

„Avem și noi autori contemporani cu care ne putem mândri!”

„Știi cum e atunci când găsești o carte care-ți place și de care nu te mai poți despărți până n-o termini? Eh, cam așa am fost eu (my precious!!!) Ce-mi place la Cristina e că scrie pentru toată lumea. Adică n-ai nevoie de vreo școală mai deosebită ca să pricepi ce vrea să zică. Povestea are o acțiune concretă, pricepi ce vrea să spună autorul, vorba aia, dar mai presus de toate, trăiești cartea în loc s-o citești. Eu cam așa m-am simțit. Și am găsit niște faze cu care m-am identificat. De unde a știut Storm că și eu cred că la 17 ani ești cel mai cool om de pe planetă, cel mai fără griji, ai cea mai simplă, lină și frumoasă viață pe care o cei avea ever?

Nu o să vă povestesc prea multe din carte, o să vă spun doar că personajul principal, Storm, un tip de 21 de ani, solistul trupei Hurricane inside, cu mare lipici la public, este bântuit de moartea fratelui său vitreg, Fire, și are impresia că el ar fi trebuit să fie mort în locul său. Ca să-și rezolve problemele cu el însuși, pleacă în căutarea Lolei, idolul său dintotdeauna. Drumul până la ea, întâlnirea și tot ceea ce urmează trebuie să-i rezolve dilemele psihice, să-l împace cu el însuși, să găsească explicația și să scape de sentimentul de vinovăție care-l bântuie.

Storm e cam cum eram eu acum un an jumate: praf din punct de vedere emoțional, cu acel sentiment de vinovăție, că toate ar fi putut să se întâmple altfel, că ai fi putut schimba ceva, că viața nu e dreaptă, și întotdeauna ia persoanele nepotrivite. Psihicul ăsta labil nu e niciodată… CONTINUAREA AICI: http://paginidezisinoapte.ro/cartea-saptamanii-rockstar-cristina-nemerovschi/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *