Ani cu alcool și sex Despre cărți Recenzii Ani cu alcool și sex

„Așteptarea a luat sfârșit!”

[dropcap]”D[/dropcap]ouă săptămâni de aşteptare… Două săptămâni în care angajaţii de la oficiul poştal din cartier deja mă cunoşteau şi cu un zambet prostesc îmi spuneau “Nu a ajuns niciun colet pentru dvs.”. Două săptămâni de entuziasm. Două săptămâni de imaginaţie.

Cele două săptămâni au trecut şi romanul “Ani cu alcool şi sex” a intrat în posesia mea. Răbdarea îmi era la pământ. Ajunsă acasă m-am aruncat în pat şi m-am lăsat pierdută în rândurile romanului.

“Ani cu alcool şi sex” este continuarea romanului “Sânge satanic” care lasă cititorul avid în aşteptarea cărţii care va încheia trilogia unui nihilism actual, dezinhibat, inimitabil şi adesea autoironic.

Romanul cuprinde trei părţi: 2002, 2003 şi 2012; în care este prezentată viaţa personajului principal M. “cea mai mişto fiinţă care a existat vreodată pe lume” ,vechiul Bucureşti, Vama Veche dar şi alte locuri.

“ E o seară frumoasă şi caldă de 15 iunie, vineri, deşi e puţin prea devreme, înca mai e un pic prea cald pentru praful ăsta căcăcios care ţi se aşează în bere şi agitaţia asta neverosimilă, imbecilă, căreia nimeni n-ar putea să-i găsească vreun rost. Pizde care ţipă ca apucatele, de parcă cineva tocmai le-ar fi aruncat în mare, iar apa e rece. Dar nimeni nu le-a aruncat în apă, fiindcă suntem în căcatul ăsta de Bucureşti, ci doar le-a cumpărat câte un păhărel cu umbreluţă, sau o bere cu limonadă cu 1,9% alcool.

Astăzi B. face 18 ani.

Vârsta mea din 2002.””

Ada Corina

Sursa: http://fanclubsangesatanic.wordpress.com/2012/12/06/ani-cu-alcool-si-sex-recenzie/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *