Despre cărți Vicky, nu Victoria

„Aș fi extrem de încântat dacă s-ar face un film după această serie”

„De când am început să citesc cartea, am fost plăcut surprins că stilul Cristinei Nemerovschi a rămas același și că începe să detalieze povestea lui Vicky într-o a doua parte a bestseller-ului nymphette_dark99.
Spun de pe acum că mi-a luat trei zile să citesc cartea, savurând fiecare întâmplare comică sau mai puțin comică din interiorul ei, plăcându-mi de la primul cuvânt la ultimul.
În acest al doilea roman, aflăm despre protagonistă că este în căutarea fratelui ei Tedy, care a dat foc școlii. Pe parcursul întâmplărilor, în interiorul ei începe să se dezvolte sentimentul de iubire față de profesorul de engleză, Radu, cu care începe o relație de dragoste, menită să-i aducă fericirea.
Vicky trăiește clipa și nu se lasă în lături de la vreo escapadă alături de prietenii ei. Ne povestește despre oameni și despre gândirea lor infectă, ce și-a pus amprenta pe societatea în care trăim.
Este construită în așa fel încât să te facă să-i urmărești viitoarele aventuri și să fii cu sufletul la gură în momentele de maxim suspans.
În timp ce citeam, îmi închipuiam un întreg film ce se derula cu fiecare eveniment produs și aș fi extrem de încântat dacă s-ar face un film după această serie. Nu doar că ar avea fani, dar ar fi și apa rece ce ne trezește de dimineață, pe care mulți… CONTINUAREA AICI: http://pandaandbooks.blogspot.ro/2016/02/recenzie-vicky-nu-victoria-de-cristina.html

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *